NOTA DE PREMSA CAMPIONAT AUTONÒMIC SUB-16 (CADET)Ruth Miralles i Miguel Cruz, representants del CEVinaròs.  Castelló va acollir el passat dia 9 de juny el...

NOTA DE PREMSA

CAMPIONAT AUTONÒMIC SUB-16 (CADET)Ruth Miralles i Miguel Cruz, representants del CEVinaròs.

Castelló va acollir el passat dia 9 de juny el Campionat Autonòmic de pista a l’aire lliure, al qual es van trobar els millors joves atletes de la Federació Valenciana; 16 representants de tota la comunitat en carreres i 14 en concursos, competint per les medalles del campionat, així com millorar les seves marques i formar-se cara al futur.

La samarreta del CEVinaròs-FACSA Aigües de Vinaròs en categoria femenina va ser defensada per Ruth Miralles, que va prendre part en la prova de llançament de pes, on va aconseguir millorar la seva marca personal amb un llançament de 7’50m i assolint la 12a plaça; posteriorment, va competir als 3000m marxa, on va fer un bon registre personal de 18’41” travessant la línia de meta en 11a posició. Entre els xics, Miguel Cruz va participar en dues proves de salt; la primera, el salt amb perxa, on va començar amb alguns dubtes, però finalment va resoldre els problemes tècnics i passà el llistó per sobre de 2’50m, marca que li valdria la 13 posició; posteriorment no va poder amb els 2’70m i va caure eliminat. Amb poc temps de recuperació, va haver d’afrontar la segona prova, el salt d’alçada, on no va poder superar els 1’45m inicials. Al campionat no van poder participar altres atletes del nostre club que malauradament han patit lesions, i que esperen tenir més sort ja cara la pròxima temporada.

CAMPIONAT AUTONÒMIC MÀSTERGran participació d’atletes del CEVinaròs. Els campionats Màster estan passant per un moment de gran eufòria; només cal fer una ullada enrere, per veure com en els darrers 10 anys el nivell de les marques, el número de competidors, la quatitat de competicions i campionats organitzats per als més grans del nostre atletisme ha crescut exponencialment, en el que és una autèntica revolució, que desdiu la creença que la vida d’un atleta arribava fins els 30-35 anys. Els campionats d’Espanya acullen darrerament prop de 2000 participacions, d’atletes veterans de totes les edats i en totes les proves, i els campionats internacionals ja són tot un event a nivell mundial.

Però sense anar encara tant endavant (aquest any, per exemple hi ha Mundial a Màlaga), calia primer aconseguir les mínimes i fer una bona posta a punt, i el lloc ideal era el Campionat Autonòmic que es va celebrar diumenge 10 a la renovada pista del Túria a València. I el nostre club va estar representat per un bon grapat d’atletes veterans, que a més van aconseguir uns excel.lents resultats i una bona collita de medalles: Rosa B. Castell: 3000m marxa 34’18” 2a ClassificadaSebastià Cid: Salt d’alçada 1’55m 1r ClassificatEva Sorlí (Playas de Castellón): 800m 2’44” 1a ClassificadaMiguel A Carvajal (Playas de Castellón): 5000m marxa 25’30” 1r ClassificatDavid Miralles: Salt amb perxa 3’80m 1r ClassificatMaribel Arenós: 3000mll 12’41” 3a ClassificadaRuben Roig: 3000m obstacles 11’40” 3r ClassificatXavier Fontelles Salt de llargada 5’50m 1r Classificat400m tanques 1’05”17 1r Classificat Xavier FontellesDirector Tècnic CE Vinaròs-Aigües de Vinaròs

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs i les col·laboracions de Nova Nutrició, Sports Arin, ArtClínic i Clínica Monleón.