Vinaròs News

Històries d'avui en dia

16a temporada a Ulldecona de Dissabtes de Teatre 16a temporada a Ulldecona de Dissabtes de Teatre
VENDA ON LINE A www.ulldeteatre.org  (A partir del 15 d´agost ) Dissabte,  21 de setembre a les 18 h. DÉJÀ VU V. 02  /... 16a temporada a Ulldecona de Dissabtes de Teatre

VENDA ON LINE A www.ulldeteatre.org  (A partir del 15 d´agost )

Dissabte,  21 de setembre a les 18 h.

DÉJÀ VU V. 02  / MAG EDGARD

 #magedgard #màgia

MAG EDGARD GUANYADOR DEL CONCURS  PURA MÀGIA DE TVE

Déjà Vu, dirigit pel mediàtic Mag Lari, és un espectacle de gran format i estètica gòtica on domina l´elegància envoltada d´una inspirada posada en escena.

Un espectacle de teatre on es fonen la màgia i la il.lusió. Edgar, un mag vingut de no se sap on, ens introdueix en una aventura que sorprèn pel seu impacte màgic  i plàstic. La seva aventura és acompanyada per dos espècies desconegudes que li fan costat a cada situació que es va trobant al llarg del seu recorregut.

Un renovat espectacle fantàstic que insinua i evoca coses impossibles. On es barreja el present i el passat, el que és possible i impossible, allò vist i allò que no es veu i on tot junt no resulta ser més que una il.lusió.

DÉJÀ VU “ Creuràs que ja ho havies viscut “

 

Dissabte, 5 d´octubre a les 18 h.

PETER PAN / EIXAMPLE TEATRE

#eixampleteatre #peterpan

Eixample Teatre de Barcelona presenta Peter Pan, protagonitzada per un nen que mai creix, i que odia el món dels adults. Wendy, Campanilla, els pirates i el país de Mai Més en aquesta adaptació de la mítica història d´aventures.

Peter Pan arriba a casa de Wendy Darling i la convida a viatjar al país de Mai Més perquè expliqui contes a nens perduts i sigui la seva mare. Wendy aprèn a volar seguint les explicacions de Peter i viatgen cap al país de Mai Més, on es troben amb els altres nens perduts, el capità Garfi i els pirates.

Els nens perduts reben amb entusiasme a Wendy, que veuen en ella una mare, però Campaneta es posa gelosa i es burla d´ella. Wendy comença a enyorar la seva mare i vol tornar a casa. Convida a nens perduts a viure a casa seva, però Peter no vol anar, perquè vol continuar sent un nen i divertir-se…

Dissabte, 2 de novembre a les 18 h.

LA PRINCESA ANASTASIA, EL MUSICAL / ZAM ( Zona Alta Musicales)

#laprincesaanastasiaelmusical

Sant Petersburg després de la revolució. Ivan i Boris, un parell de farsants convencen l´Ana, una noia que acabava de sortir d´un sanatori on estava reclosa , perquè els acompanyi a París.

Un cop allà, faran creure a l´emperadriu María Fiódorovna Románova, que la ingènua Ana és la seva neta Anastasia. El pla resultarà ser una bogeria però, moltes vegades, els somnis més bojos es fan realitat.

17 actors i actrius en escena per representar un musical amb partitura original i amb la història de la princesa Anastasia com argument principal. La princesa Anastasia, el musical, és la primera producció de ZAM (Zona Alta Musicales), productora barcelonina formada pel coreògraf Jorge Fdez.-Hidalgo, el tenor líric i compositor Jose Luis Casanova, y el compositor i productor musical Oscar Larios.

A la funció d´avui no són vàlides les diferents promocions

 

Dissabte,7 de desembre a les 18 h.

SIHIR I LA NIT DE REIS / CIA. LAZZIGAGS

#sihirelmusical #lazzigags

Espectacle per a tota la família escrit i dirigit per Lídia Linuesa, amb música i direcció musical de Marc Sambola.

Sihir i la nit de Reis surt de dins del món màgic que envolta aquesta nit. La Laia, una nena de 12 anys, i l´Aran, un nen de 6, són dos germans que han d´anar a viure a casa de la seva tieta la nit de Reis.

Els pares han hagut de marxar precipitadament i no saben quan de temps seran de viatge. L´Aran està preocupàt perquè té por que els Reis no sàpiguen on viuen ara. La Laia està enfadada amb els pares perquè han marxat. La tieta decideix ajudar-los  i els fa llegir un llibre molt especial d´on surt en SIHIR, un personatge màgic aprenent de mag que s´ha emportat per error, “ El Gran Llibre de les Adreçes” dels nens i nenes que cada any preparen els patges reials. Això farà que aquesta nit sigui la nit de Reis més màgica que mai han viscut.

Dissabte,  11 de gener a les 18 h.

NINGÚ ÉS UN ZOMBI ! / TEATRE CALÁNIME

#ninguesunzombi #elmusicalsocial #stopbullying #bullying

ESPECTACLE ESTRENAT L´ANY 2017, DINS ELS ACTES DE REUS, CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA

Waldemar Izczyszyn arriba de Polònia, amb deu anys, a una escola catalana, i aviat els seus companys s`adonaran  que el noi no és com ells; no té dents ni sang, quan no perd un braç perd la rialla, fins i tot sembla que no té nom, a casa l´anomenen Ningú.

Totes aquestes diferències faran que molts acabin perdent els cap i per la seva condició de mort vivent serà rebutjat i perseguit per alguns. Quan ell cerca amistat i afecte obté menyspreu, especialment d´un company de classe que comprèn, massa tard, que l´amistat veritable no entén de diferències socials o culturals, de vius o morts. L´afecte, en definitiva, traspassa el llindar del temps.

De la novela guanyadora del Premi Barcanova de literatura infantil, 2013. Dramatúrgia de Jordi Folck i amb les veus de Lloll Bertran, Mercè Comes i Mont Plans.

A la funció d´avui no són vàlides les diferents promocions

 

Dissabte, 8 de febrer a les 18 h.

LILA, UNA PRINCESA DIFERENT / CIA. NAPS I COLS

#lilaunaprincesadiferent #naps&c

La literatura infantil ens ha omplert durant anys i panys de la idea de que les princeses necessiten ser rescatades d’algun mal, els prínceps són valents i blaus i que quan prínceps i princeses es troben viuen feliços i mengen anissos. Però, i què passa quan no volem ser rescatades, ni blaus, ni valents ni menjar anissos.

El problema és que la princesa Lila està cansada d’esperar a un príncep que no arriba. Amb l’ajut dels contes populars tradicionals i les últimes tecnologies dedicades a això de trobar l’amor, buscarà la manera d’esquivar la antiquada Llei Romàntica Ancestral, sortir de la torre i aprendre finalment que ni els prínceps ni són blaus, ni les princeses necessiten sempre ser rescatades.

Amb les veus i interpretacions de Patrícia Paisal ( Flor de Nit,  Poe, Sister Act, Pegados, Goodbye Barcelona, Los Miserables, La Bella i la Béstia, Cats, Molt soroll per Shakespeare…) i Marc Pociello ( El Petit Príncep,La tienda de los horrores, John & Jen, Geronimo Stilton. Generació de merda, Tick Tick… Boom!, QUÈ el nou musical, Ojos Verdes, Cançons per un Nou Món…)

Diumenge, 16 de febrer    a les 11:30 h.         

CARNAVAL FAMILIAR DE LA XARXA

CLAP ! / SIDRAL BRASS BAND

#sidralbrassband #clap

Clap !, un espectacle que et farà volar !

Després d´omplir carrers i escenaris de tot el país i part de l´estranger la Sidral Brass Band amplia el seu repertori amb aquesta proposta adreçada al públic familiar.

Clap ! és música i és clown. Són paraules i cançons. És un espectacle de contrastos, un xou per a totes les edats que anima, fa riure i distreu.

Clap ! ens demostra que la música és més que la banda sonora de la vida. Clap ! és per a petits i grans. Per l´amor al teatre i a la música.

La Sidral ha començat el seu concert en directe. Tots els instruments estan afinats per donar-ho tot però una nau espacial aterra al mig de l´escenari sense cap mena de mirament i interromp la música. De dins la nau  en surt en Clap, un habitant d´un asteroide, un extraterrestre,  llunyà de l´univers que està desesperat per complir la seva missió. Una missió que a la vegada és el seu somni: poder volar !

(En cas de mal temps, l´espectacle es farà al pavelló).

Organitza: l´Ajuntament d´Ulldecona i Xarxa Ulldecona.

Espectacle gratuït.

Dissabte, 7 de març a les 18 h.

PEGÀS, EL CAVALL ALAT / SÀNDAL PRODUCCIONS

#pegaselcavallalat #sandalproduccions

Pegàs, el cavall alat” proposa un viatge, emocional i físic, acompanyant a l´Aura en la cerca de la ploma que farà curar al seu avi. La relació entre la protagonista i el Cavall Alat ens permet recrear diverses temàtiques com el poder de l´amistat .

Aura, la protagonista, és una nena d’onze anys que no ha acabat de trobar el seu lloc al món. Un dia somia amb un cavall alat que té una ploma màgica i que la podrà ajudar en allò que més necessiti. Però ha estat només un somni. O potser no? L’Aura empren un viatge fins a trobar el cavall alat real, el Pegàs. Pel camí es troba amb el Senyor Milbaker, l’Alquimista o el Dr. Rowens que la guiaran fins a trobar la ploma màgica. Realment el que necessitava era curar el seu avi, malalt? Potser conèixer aquests personatges l’ha ajudat a entendre l’amistat.

La companyia utilitza la tecnologia audiovisual com a suport i element escenogràfic. La producció inclou un gran titella articulat que simula un cavall amb ales, a tamany real. Manipulat per tres actors és un personatge que causa un gran impacte a escena.

 

Dissabte, 18 d´abril a les 18 h.

POLZET / ZUM ZUM TEATRE

ESPECTACLE ESTRENAT AL MERCAT DE LES FLORS DINS EL FESTIVAL DE BARCELONA GREC 2019

Polzet és un conte en el qual un nen menut i enginyós salva a tots els seus germans i a la seva família, després que els seus pares desesperats hagin hagut d’abandonar-los en el bosc per falta de recursos.

Qui busqui el conte clàssic de Perrault trobarà el que busca, com també ho farà qui desitgi trobar una visió nova i estimulant. Divertida per als nens i nenes i commovedora per als adults, (encara que potser resulti al contrari), presentem el conte a través de la relació d’un fill amb el seu pare.

I és per això  que aquest és un espectacle especialment ideat per a pares i fills, per a mares i filles ( feu les combinacions que vulgueu). Segons diuen, els contes es van inventar per adormir els nens i despertar els adults, però… i si els pares fossin els nens i els fills els adults ?

Polzet, la versió en català de  Zum Zum Teatre compta amb la traducció D’Anna Manso, una escriptora especialitzada en literatura infantil i juvenil  i amb Jesús Agelet, un dels actors més emblemàtics de Els Joglars i el mateix Ramon Molins, actor i director de Zum Zum Teatre.

 

Dissabte, 2 de maig a les 18 h.

MIRA´T / CIRC PÀNIC

#circpanic #mirat #circ

Mira´T, una injunció al mirar-se  sense autocomplaença però també sense supèrbia, amb humor i autoironia.

En una constant recerca de l´equilibri, tot oscil.lant, tot girant, tot ballant. A la pista, un home i una gran balança. Jugant a pesos i contrapesos, emprèn un viatge a la recerca constant dels límits de l´equilibri. Aquest viatge és tan físic com interior. És un mirar-se i també exposar-se a la mirada dels altres. Mirar la pròpia solitud i trascendir-la exposant-la al bell mig de la pista.

Un viatge simbòlic en el qual cadascú de nosaltres es podrà reconèixer, una reflexió sobre el que significa prendre una decisió important, una decisió que pot canviar-te la vida. Alguns deixen els seu lloc d´origen per aventurar-se  en terres desconegudes, d´altres es refugien amagant-se de la societat. Éssers a la deriva, a la recerca d´un lloc que puguin fer seu, persones omplertes de por i d´esperança, de resignació i d´il.lusió. Cadasquna amb la seva balança interior que oscil.la entre un sentiment i l´altre.

 

INFO  Teatre Orfeó Montsià. Carrer Major, 147 – Tels. 628 587 103  Ulldecona.

PREUS: Entre  6 € i 14 € segons espectacle (mireu web www.ulldeteatre.org )

Compra OnLine les teves localitats a partir del 15 d´agost.

El dia de la funció, a les taquilles del teatre a partir de les 17:15h.

Descarrega les entrades al teu mòbil sense necessitat d´imprimir-les.

Sesssions numerades.

Els menors de 3 anys, si no ocupen seient, no paguen entrada.

A les funcions dels dies, 2 de novembre i 11 de gener  no són vàlides les diferents promocions.

Comparteix

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies